Наша ученица ЈОВАНА ЈЕЗДИМИРОВИЋ међу 25 најбољих ђака генерације

 

Jovana

 

Naša učenica Jovana Jezdimirović među 25 najboljih đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske

 

Picture1 

Naša učenica Jovana Jezdimirović, kao đak generacije 2017/2018, uspela je da se nađe među 25 najboljih u konkurenciji više od 600 đaka generacije iz cele Srbije i Republike Srpske!

Ovaj uspeh Jovani je omogućio da osvoji besplatno školovanje na ITAcademyi tako nastavida se obrazuje u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom.

Uprava i svi zaposleni u Srednjoj školi u Krupnju, ponosni su na Jovanu Jezdimirović i ovom prilikom joj čestitamo na velikom uspehu i želimo mnogo sreće u budućem školovanju. Uvereni smo da će Jovana iskoristiti sve svoje potencijale i nadamo se da će biti primer ostalim đacima naše škole.

Svečana dodela besplatnih školovanja je 5. septembra na Belom dvoru.

Vaša drugarica i naš đak jedan je od 25 izabranih đaka generacije kojima će finansijska podrška za jednogodišnje školovanje na ITAcademy biti uručena 2. septembra na svečanom prijemu u 17 sati na Belom dvoru.

Podsetimo, kraljevska porodica Karađorđević, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, 29. juna ugostila je na Belom dvoru više od 600 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske na prijemu koji se održava već sedamnaestu godinu zaredom.

Tom prilikom je kompanija LINK group, kao partner Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, objavila lepu vest o dodeli 25 besplatnih školovanja za jednogodišnje programa na ITAcademy.

Picture2

Svi zainteresovani đaci generacije su do 15. jula slali prijave, u kojima je trebalo da se predstave u najboljem svetlu i navedu na koji način će školovanje na ITAcademy iskoristiti za svoje usavršavanje i dalje napredovanje, a nakon procesa selekcije izabrano je 25 najboljih kandidata.

Jovana dobila priliku da postane vrhunski stručnjak u oblasti IT-ja.

Jovana Jezdimirović našla se među odabranima i kroz jednogodišnje školovanje na

ITAcademy dobiće priliku da stekne znanja i veštine za neka od najtraženijih i najplaćenijih zanimanja današnjice. Nastavu će pratiti online, preko najsavremenije platforme za učenje –Distance Learning platforme.

Svim đacima generacije koji su osvojili besplatno školovanje na raspolaganju su različiti kurseviu okviru nastavnog programa koji odaberu, a u svakom trenutku svog školovanja imaće na raspolaganju kako pomoć profesora, tako i pomoć Centra za razvoj karijere ukoliko su im potrebni saveti za dodatno usavršavanje i pronalaženje posla.

Prošle godine je đake generacije najviše interesovalo kako naučiti programiranjei zbog toga su kurs programiranjai web dizajn kursbili najpopularniji među polaznicima.

Po završetku jednogodišnjeg školovanja đaci će imati priliku da polažu za neke od

najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata i stekne Microsoft, Oracle, Cambridge i mnoga druga zvanja.

( VIDEO)