Златни заваривач Србије - Бојан Крстић III/4

Бојан Крстић, ученик 3. разреда Средње школе у Крупњу образовног профила заваривач, освојио је прво место на Републичком такмичењу ученика машинских школа у заваривању „Млади заваривач 2018“, одржаном у Београду 23.05.2018. На такмичењу у којем је учествовао 51 учесник из 20 школа и 4 компаније у Србији за три поступка заваривања, Бојан је у свом поступку РЕЛ победио, а са бројем бодова на практичном и теоријском делу је изнад свих учесника на такмичењу.

Бојан се овим успехом директно пласирао на Светско првенство које ће се одржати у Кини наредне године.

Честитамо Бојану на овом изузетном успеху! slika 1slika 2slika 3slika 4slika 5

Окружно такмичење из енглеског језика

У недељу, 18.3. у Средњој економској школи у Лозници, одржано је окружно такмичење из енглеског језика, на којем су нашу школу представљале три ученице: ЈОВАНА ЈЕЗДИМИРОВИЋ И ТЕОДОРА ЈЕЗДИМИРОВИЋ, ученице 4. разреда образовног профила електротехничар рачунара и ТИЈАНА МИЛАДИНОВИЋ, ученица 4. разреда образовног профила економски техничар. Јована Јездимировић и Теодора Јездимировић освојиле су друго место, а Тијана Миладиновић треће место, чиме су се све три ученице пласирале на републички ниво такмичења. Ученицама и њиховом предметном наставнику Звонку Радовановићу честитамо на успеху и желимо срећу на републичком такмичењу.

Oкружно такмичење из физике, 3.3.2018.

Takmičenje је održano u subotu03. 03. 2018. godine, u Ljuboviji, sa početkom u 10 časova. Izrada zadataka je trajala 210 minuta, računato od trenutka kada su zadaci podeljeni učenicima. 

Zadatke i rešenja možete pogledati ovde:

prvidrugitreći i četvrti razred.

Rezultate možete pogledati ovde.

Општинско такмичење "Књижевна олимпијада", 9.3.2018.

 

Резултати општинског такмичења "Књижевна олимпијада"

Општинско такмичење из физике (25.2.2018)

Општинско такмичење из физике за ученике средњих школа одржано је у недељу, 25. фебруара 2018. године. Задатке првог разреда су решавали Василије Пајић, Александар Протић, Александар Јовановић и Петар Матић. У решавању задатака другог разреда учествовали су Немања Радић, Немања Дивљаковић и Александар Јокић, док учесника  у трећем и четвртом разреду није било.

На Окружно такмичење, које се одржава 3.марта у Средњој школи "Вук Караџић" у Љубовији, пласирали су се ученици Немања Дивљаковић и Александар Протић. Желимо им пуно успеха!