Регионално такмичење у организацији РЦТа

Регионална смотра научно-истраживачких радова талената одржаће се у у суботу, 9. маја у Лозници. Пријављивање за регионалну смотру је најкасније до 13. јануара 2020. године (у сарадњи са ментором). У прилогу су упутство, правилник, образац постера и пример пријавног листа.

ПОСТЕР

УПУТСТВО

УПУТСТВО 2

ПРАВИЛНИК

ПРИЈАВА

 

 

Златни заваривач Србије - Бојан Крстић III/4

Бојан Крстић, ученик 3. разреда Средње школе у Крупњу образовног профила заваривач, освојио је прво место на Републичком такмичењу ученика машинских школа у заваривању „Млади заваривач 2018“, одржаном у Београду 23.05.2018. На такмичењу у којем је учествовао 51 учесник из 20 школа и 4 компаније у Србији за три поступка заваривања, Бојан је у свом поступку РЕЛ победио, а са бројем бодова на практичном и теоријском делу је изнад свих учесника на такмичењу.

Бојан се овим успехом директно пласирао на Светско првенство које ће се одржати у Кини наредне године.

Честитамо Бојану на овом изузетном успеху! slika 1slika 2slika 3slika 4slika 5

Општинско такмичење "Књижевна олимпијада", 9.3.2018.

 

Резултати општинског такмичења "Књижевна олимпијада"

Окружно такмичење из енглеског језика

У недељу, 18.3. у Средњој економској школи у Лозници, одржано је окружно такмичење из енглеског језика, на којем су нашу школу представљале три ученице: ЈОВАНА ЈЕЗДИМИРОВИЋ И ТЕОДОРА ЈЕЗДИМИРОВИЋ, ученице 4. разреда образовног профила електротехничар рачунара и ТИЈАНА МИЛАДИНОВИЋ, ученица 4. разреда образовног профила економски техничар. Јована Јездимировић и Теодора Јездимировић освојиле су друго место, а Тијана Миладиновић треће место, чиме су се све три ученице пласирале на републички ниво такмичења. Ученицама и њиховом предметном наставнику Звонку Радовановићу честитамо на успеху и желимо срећу на републичком такмичењу.

Oкружно такмичење из физике, 3.3.2018.

Takmičenje је održano u subotu03. 03. 2018. godine, u Ljuboviji, sa početkom u 10 časova. Izrada zadataka je trajala 210 minuta, računato od trenutka kada su zadaci podeljeni učenicima. 

Zadatke i rešenja možete pogledati ovde:

prvidrugitreći i četvrti razred.

Rezultate možete pogledati ovde.